Pakketten Verzenden

Pakketservice Online: Goedkoop Pakketten Verzenden

pakketten verzenden met pakketserviceonline .nlPakketservice Online BV hét online platform voor webshops en handelsbedrijven die ook goedkoop pakketten verzenden willen. Natuurlijk staan efficiëntie en besparen centraal.

Webshops

Wij hebben de mogelijkheid om uw webshop te koppelen aan ons verzendsysteem! Hierdoor wordt het voor u NOG makkelijker en aantrekkelijker om met Pakketserviceonline.nl te gaan samenwerken. Immers minder werk elke dag bij het klaar maken van de zendingen geeft u meer tijd om te doen waar u goed in bent!

pakketten verzenden voor webshops www.pakketverzendservice.nl

Wij bieden:

– online gratis verzendsoftware
– voordelige verzendtarieven
– flexibiliteit door verschillende vervoerders
– efficiënter werken
scherpe inkoop tarieven voor verpakkingsmateriaal

Wat kost het?

Door onze vele klanten hebben we een hoog verzendvolume bij onze vervoerders! Daarom kunnen wij zeer scherpe tarieven verlenen voor onze diensten als online verzendplatform! Bovendien krijgt u leuke kortingen op verzend materiaal uit onze binnenkort te openen webshop.

Hoe werkt het?

Door deel te nemen aan ons ” Pakketservice Online ” verzendplatform, groeit het inkoopvolume nog meer. Daarom krijgen we hoge kortingen bij de diverse partners.
U heeft met ons verzendplatform maar één aanspreekpunt voor alle benodigde verzend producten en diensten. Dit is natuurlijk erg gemakkelijk voor uw bedrijf of webwinkel en bevorderd efficiënt werken. Maak vandaag nog een gratis account aan bij Pakketservice Online  en vul het contactformulier in door op onderstaande logo te klikken.

Pakketservice online goedkoop pakketten verzenden